Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren….
Interessant? Schrijf je
 hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Laden Evenementen

Evenementen in 11 juli 2020

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Lopende

zomerreces!

juni 8 van 08:00 tot augustus 31 van 17:00

Ja, we doen aan een vrije zomerperiode. Dit is een periode voor bezinning en ontwikkeling, naast ontspanning. Want zeker deze coronatijd vraagt om een nieuwe alternatieve aanpak. Dus wie weet wat dit najaar voor je in petto heeft aan filosofie-activiteiten?

Meer weten »

17:00

Diner pensant; handelen in crisistijden

juli 11 van 17:00 tot 22:00
tuin van Karen en Geerten pongeweg 14
Hall, Nederland
+ Google Maps
€25,00

We waanden ons aanvankelijk veilig. Het coronavirus was in China en zou Nederland vast niet bereiken. En als het Nederland zou bereiken zouden wij onze maatregelen treffen en het onder controle kunnen houden. Vervolgens krijgt het coronavirus ons allemaal in zijn greep, wereldwijd.. Samenlevingen gaan in lockdown. De natuur leeft her en der op omdat …

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

De Spiegel – Filosofische Praktijk Deventer is initiatiefnemer van het platform Filosoferen in Deventer. Hier kun je als instantie en als particulier je filosofie verwante evenement plaatsen of een oproep doen. Natuurlijk vind je hier ook wat er nog meer te doen is in Deventer en omgeving aan filosofie.