Aanbevolen vaardigheden voor vruchtbaar filosoferen: durven twijfelen, open waarnemen, aandachtig luisteren, dieper doorvragen, logisch redeneren, invoelend interpreteren, helder argumenteren….
Interessant? Schrijf je
 hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Laden Evenementen

Evenementen in 27 augustus 2020

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Lopende

zomerreces!

juni 8 van 08:00 tot augustus 31 van 17:00

Ja, we doen aan een vrije zomerperiode. Dit is een periode voor bezinning en ontwikkeling, naast ontspanning. Want zeker deze coronatijd vraagt om een nieuwe alternatieve aanpak. Dus wie weet wat dit najaar voor je in petto heeft aan filosofie-activiteiten?

Meer weten »

19:30

Tegenlicht meet up Deventer; over ‘virus vergezichten’.

augustus 27 van 19:30 tot 22:00
De Fermerie Deventer, Muggeplein 9
Deventer, 7411NW Netherlands
+ Google Maps
Gratis

VPRO Tegenlicht gaat in gesprek met internationaal vermaard trendforecaster Lidewij Edelkoort, die noodgedwongen verblijft in een compleet verlaten hotel in Kaapstad. Ook spreken we met psychiater Dirk De Wachter in Antwerpen, thuis na een lange dag werk met zijn patiënten. Welke vergezichten zien zij na deze gedwongen stilstand? Wat doet het isolement en de afzondering …

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

De Spiegel – Filosofische Praktijk Deventer is initiatiefnemer van het platform Filosoferen in Deventer. Hier kun je als instantie en als particulier je filosofie verwante evenement plaatsen of een oproep doen. Natuurlijk vind je hier ook wat er nog meer te doen is in Deventer en omgeving aan filosofie.