Hulp bij zingevingsvragen, rouwverwerking en depressieve gevoelens.

Veel soorten van verdriet, ik noem ze niet. Maar een, het afstand doen en scheiden. En niet het snijden doet zo’n pijn, maar het afgesneden zijn. [M. Vasalis]

 

Soms kunnen gebeurtenissen in het leven je dermate ontregelen of verbijsteren dat je de weg kwijt raakt. Je voelt je overvallen en geleefd door alles en weten niet meer hoe je zelf richting moeten geven aan je leven. Je bent stuurloos en hebt te weinig energie en bezieling om jezelf weer uit het dal te trekken.

Via onze gesprekken breng ik samen met jou je leven weer in kaart. We zoeken de zin en de samenhang van de gebeurtenissen. We zoeken naar wie je bent en welke rol jij in het leven wilt en kunt vervullen.  We zoeken naar wat jou bezielt en houvast geeft om je leven weer vorm te geven. Belangrijk is om je eigen plek te midden van je geliefden en in de samenleving weer te vinden. Maar het allerbelangrijkste is dat je jezelf en je eigen weg weer terug vindt.

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek? Neem dan nu contact op, en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.