Ervaringen van klanten…

De Spiegel krijgt een klantbeoordeling van gemiddeld 4,5
op een schaal 0 tot 5. Zie eveneens de recensies bij Google en Facebook.

  • De cursus levenskunst is een hele goede intensieve cursus met veel vaart en inhoud. In 6 lessen wordt je ondergedompeld in de filosofie van de levenskunst. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bronteksten. Niet alleen maar lezen, denken en discussiëren, maar met behulp van oefeningen wordt je gestimuleerd om het in je dagelijks leven toe te passen. En na de cursus wil je alleen maar meer lezen en filosoferen.
  • Trees creëert een fijne sfeer en heeft haar eigen lesmateriaal ontwikkeld. Hierdoor ontstaat een uniek geheel. De bijeenkomsten kunnen op verschillende niveaus voeden/ inspireren, voor mij werkte dat heel goed. Ze combineert grote kennis op haar vakgebied met het creëren van een prettige, ongedwongen sfeer, waar alle deelnemers ruimte krijgen om vanuit hun kennis en ervaring tot uitwisseling van ideeën te komen. Dat maakt de bijeenkomsten informatief en tegelijk intens, omdat Trees blijft doorvragen en doorgraven.
  • Inspirerend docente. Weet het abstracte denken van moeilijke filosofen helder te verwoorden en te vertalen naar praktische toepassingen in ons eigen dagelijkse leven.
  • Goede gespreksleidster, die een veilige sfeer weet te scheppen en toch mensen weet te prikkelen in hun denken. Kan als gespreksleidster zeer diverse groepen goed begeleiden.
  • Hetgeen wat mij het meest aansprak in het traject was de manier waarop Trees mij telkens weer na het gesprek een gevoel van eigenwaarde gaf, me een energieboost gaf en me motiveerde om dingen te gaan aanpakken. De ruimte waarin de gesprekken gevoerd werden is een ruimte die rustgevend is.
  • Zorgzaam, helder, menselijk, bespiegelend, motiverend…

Belangstelling voor een persoonlijke kennismaking? Neem dan nu contact op.

Je kunt je hier rechtstreeks aanmelden voor een van de geplande evenementen.