Ervaringen van klanten…

Wie geen vertrouwen in anderen stelt, zal ook nimmer het vertrouwen van anderen winnen. [Lao Tse]

“Inspirerend docente. Weet het abstracte denken van moeilijke filosofen helder te verwoorden en te vertalen naar praktische toepassingen in ons eigen dagelijkse leven”.

“Goede gespreksleidster, die een veilige sfeer weet te scheppen en toch mensen weet te prikkelen in hun denken. Kan als gespreksleidster zeer diverse groepen goed begeleiden”.

Ik was mijn (zelf)vertrouwen aan het verliezen in mijn zoektocht naar mijn ‘eigen’ werkstijl, voelde me eenzaam en bevangen. Ik trok me in mijzelf terug en stond onvoldoende in contact met cliënten, collega’s, managers en andere disciplines die ik in mijn werk tegenkom. Het traject bij De Spiegel heeft mij soepeler gemaakt in mijn functioneren. Naast de gesprekken kreeg ik oefeningen en naslagwerk om mij verder te verdiepen”.

“Trees kan goed spiegelen, ze doet haar bedrijfsnaam eer aan. Ik moest even aan Trees wennen, met name aan de rust die zij uitstraalt en aan de stiltes die zij (bewust) af en toe laat vallen in gesprekken. Trees veert mee en reflecteert daar waar nodig. Ze kan ook op creatieve manieren met het inzetten van tools als kaartspelen openingen creëren.”

Hetgeen wat mij het meest aansprak in het traject was de manier waarop Trees mij telkens weer na het gesprek een gevoel van eigenwaarde gaf, me een energieboost gaf en me motiveerde om dingen te gaan aanpakken. De ruimte waarin de gesprekken gevoerd werden is een ruimte die rustgevend is.”

Ik vond de supervisor (Trees) sterk aansluiten bij de behoefte aan verdieping. Ik heb sterk ervaren zelf de richting te kunnen bepalen, de supervisor stond naast mij. Ze heeft kennis van het werkgebied en de functie van gezinsvoogd. Ik heb Trees ervaren als iemand met een persoonlijke benadering en met gevoel voor humor.”

Zorgzaam, helder, menselijk, bespiegelend, motiverend…”

Belangstelling voor een persoonlijke kennismaking? Neem dan nu contact op.