Ervaringen van klanten…

Wie geen vertrouwen in anderen stelt, zal ook nimmer het vertrouwen van anderen winnen. [Lao Tse]

 

Het traject bij De Spiegel heeft mij soepeler gemaakt in mijn functioneren. Ik merkte dat ik een bepaalde mate van (zelf)vertrouwen aan het verliezen was in mijn zoektocht naar mijn ‘eigen’ werkstijl. Het beperkte tevens het gevoel van vrijheid en versterkte een gevoel van eenzaamheid. Ik merkte de neiging om me terug te trekken. Ik had de behoefte om doeltreffender mijn positie te versterken naar de cliënt, de collega, de manager en andere disciplines toe die ik in mijn werk tegenkom. Daarbij heb ik stof aangereikt gekregen die ik kan gebruiken als materiaal om mij verder te verdiepen of als naslagwerk te gebruiken”.”Trees kan goed spiegelen, ze doet haar bedrijfsnaam eer aan. Ik moest even aan Trees wennen, met name aan de rust die zij uitstraalt en aan de stiltes die zij (bewust) af en toe laat vallen in gesprekken. Trees veert mee en reflecteert daar waar nodig. Ze kan ook op creatieve manieren met het inzetten van tools als kaartspelen openingen creëren.”

Hetgeen wat mij het meest aansprak in het traject was de manier waarop Trees mij telkens weer na het gesprek een gevoel van eigenwaarde gaf, me een energieboost gaf en me motiveerde om dingen te gaan aanpakken. De ruimte waarin de gesprekken gevoerd werden is een ruimte die rustgevend is.”

Ik vond de supervisor (Trees) sterk aansluiten bij de behoefte aan verdieping. Ik heb sterk ervaren zelf de richting te kunnen bepalen, de supervisor stond naast mij. Ze heeft kennis van het werkgebied en de functie van gezinsvoogd. Ik heb Trees ervaren als iemand met een persoonlijke benadering en met gevoel voor humor.”

Zorgzaam, helder, menselijk, bespiegelend, motiverend…”

Belangstelling voor een persoonlijke kennismaking? Neem dan nu contact op.