Coaching

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf. [Galileo Galilei]

Er zijn verschillende momenten waarop je behoefte hebt aan een goed gesprek. Misschien heb je een nieuwe functie? Of kom je in een nieuwe levensfase? Zit je in een vastgeroest patroon of groeit het leven je als partner, opvoeder, leidinggevende of gewoon als mens je op dit moment boven het hoofd? Je merkt dat je onzekerder of ontevredener wordt. Misschien wijst je omgeving je op een gebrekkiger functioneren. Tijd dus voor een goed gesprek. Een onafhankelijke coach en supervisor, waarbij je jezelf mag zijn maar die je ook op een kritisch-opbouwende manier helpt reflecteren, is dan een verademing. Zo vind je je inspiratie en vertrouwen terug in jezelf en je werk.

Als coach en supervisor ben ik je klankbord en help ik je graag jezelf te verbeteren in je werk. Het verkennen en veder ontwikkelen van je eigen talenten in relatie tot de behoeften van jouzelf en je omgeving is daarbij ons uitgangspunt.

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek? Neem dan nu contact op, en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.