Coaching

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf. [Galileo Galilei]

Er zijn verschillende momenten waarop je behoefte kunt hebben aan coaching. Het kan zijn dat je een nieuwe functie aanvaard hebt en dat je behoefte hebt aan een externe mentor of coach. Ook kan het zijn dat je al jaren in je functie zit en dat je vastgeroest begint te raken, of dat de functie door alle veranderingen je ongemerkt toch een beetje boven het hoofd is gegroeid. Dit merk je dan aan je eigen toenemende onvrede, of aan je omgeving die je wijst op je gebrekkig functioneren. Een onafhankelijke coach en supervisor, waarbij je jezelf mag zijn maar die je ook op een kritisch-opbouwende manier helpt reflecteren, is dan een verademing. Zo vind je je inspiratie en vertrouwen terug in jezelf en je werk.

Als coach en supervisor ben ik je klankbord en help ik je graag jezelf te verbeteren in je werk. Het verkennen en veder ontwikkelen van je eigen talenten in relatie tot de behoeften van jouzelf en je omgeving is daarbij ons uitgangspunt.

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek? Neem dan nu contact op, en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.