Ziekteverzuimbegeleiding

Al onze broeders hebben op deze wereld niets anders nodig dan mensen die in staat zijn aandacht aan hen te schenken.  [Simone Weil]

Het kan je zo maar overkomen…ziek worden, psychisch of fysiek. En dan is het niet altijd even gemakkelijk om je werk weer op te pakken. Een goede verzuimbegeleider kijkt samen met jou naar de oorzaak van je ziek-zijn en de knelpunten die er liggen met betrekking tot reïntegratie in je werk.  Samen vind je praktische oplossingen daar waar dat kan en stel je een haalbaar plan op om de werkbelasting langzaam weer op te bouwen. Als het nodig is vindt er eveneens een oriëntatie op ander werk plaats.

Als bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij terugkeer in werk. Soms kon dit verrassend snel en tot grote tevredenheid van alle partijen. In ieder geval kijk ik graag samen met jou wat ik voor je kan doen.

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek? Neem dan nu contact op, en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.